Tűzoltó egyletünk főparancsnoka
Ladislav (László) Feymann sa od 1.01.1912 zriekol funkcie veliteľa Dobrovoľného hasičského spolku v Rožňave, ktorú vykonával od roku 1894. Patril k zakladajúcim členom spolku v Rožňave.