Halálozás
Správy o úmrtiach: v Dobšinej zomrela sestra Alberta Pákha Gizela Pákhová vo veku 71 rokov. Dňa 30. 01. 1912 zomrela manželka Benedikta (Beňadik) Hevessyho - Barbora (Borbála), rod. Sturmann ózdi a zádorhazi vo veku 76 rokov. Rímskokatolícky kňaz Ľudovít (Lajos) Glósz zomrel vo veku 62 rokov v Jaklovciach. 39 rokov pôsobil ako kňaz. Zomrel dňa 28. 01. 1912.