A rozsnyói Jótékony Nőegylet közgyűlése
Referát z valného zhromaždenia Doborčinného ženského spolku v Rožňave. Otváraciu reč mala predsedníčka Etelka Varga, rod. Scheffer. Hodnotiacu správu predniesol Gustáv (Gusztáv) Adamis.