Sajógömöri vásár
Oznámenie Obchodnej a priemyselnej komory v Miskolci (MR) o zmenených termínoch pri organizovaní krajinského jarmoku v obci Gemer (SS) nasledovne: z 3. a 4.05.1912 na 6. a 7.05.1912, z 5. a 6.07.1912 na 8. a 9.07.1912, z 3. a 4.10.1912 na 8. a 9.10.1912.