Előadás
Pozvánky na dve podujatia, ktoré usporiada Katolícky tovarišský spolok v Rožňave. 4.02.1912 to bude prednáška "A katona-élet helyőrségen" ( Vojenský život mestskej stráže) spojený s premietaním diapozitívov. 2.02.1912 kabaretné predstavenie.