Miniszeterek Rimaszombaton
Na spoločenskom fašiangovom podujatí, ktoré usporiadal spolok Bieleho kríža sa v Rimavskej Sobote zúčastnili aj minister obrany Samuel Hazai a minister poľnohospodárstva Vojtech (Béla) Sérényi.