Közgyűlés
Vylosovaným majiteľom obrazu Ernesta (Ernő) Markó sa stal biskupský lesmajster v Rožňave Rudolf (Rezső) Pauchly. Zlosovanie prebehlo na výstave obrazov, ktorá usporiadal budapeštiansky obchodník Solymossi.