Farsangi naptár
Prehľad fašiangových zábavných a tanečných podujatí, ktoré sa konali v niektorých mestách Gemersko-malohontskej župy pod režijnou taktovkou miestnych spolkov: Samovzdelávací spolok remeselníckej mládeže v Rožňave usporiadal 4.02.1912 spoločenskú zábavu, Kruh obchodníkov v Tornali 4.02.1912 kabaret spojený s tanečnou zábavou. Štátna meštianska dievčenská škola v Rimavskej Sobote usporiadala ochotnícke divadelné predstavenie (nie je uvedený názov divadelnej hry). Meštiansky konverzačný spolok, Rožňava a Dobročinný ženský spolok v meste v spolupráci so Spolkom obchodníckej mládeže usporiadali tanečnú zábavu 11.02.1912. Katolícky tovarišský spolok v Rožňave pozýva na 18.02.1912 na tanečnú zábavu do spolkových priestorov.