Főpásztori körlevél
Rožňavský diecézny biskup Ľudovít (Lajos) Balás sipeki vydal [24.]01.1912 pastiersky list č.2/1912, v ktorom venuje svoju pozornosť spomienke na zosnulého grófa Ferdinanda (Nándor) Zichyho. V druhej časti sa nachádzajú informácie o pôstnom období a školské správy.