Igazságügyi kirendelés
Minister spravodlivosti vymenoval v januári 1912 Dr. Mikuláša (Miklós) Musottera za vyšetrujúceho sudcu ku Kráľovskému krajskému súdu v Rimavskej Sobote. Za jeho zástupcu bol vymenovaný Dr. Štefan (István) Mészáros, sudca.