Egyesületi közgyűlés
Gemerská sekcia Uhorského karpatského turistického spolku plánuje usporiadať 28.01.1912 zhromaždenie, na ktorom sa vyhodnotí činnosť spolku za rok 1911, predostrie sa plán na rok 1912, vyhodnotí sa hospodárenie a prebehnú voľby výboru a volebnej komisie.