Megyés püspökünk látogatása
Správa o návštevách, ktoré vykonal diecézny rožňavský biskup Ľudovít (Lajos) Balás sipeki v doprovode Štefana (István)ittela, vedúceho biskupskej kancelárie v dňoch 20.01.1912 - 23.01.1912. V Dobšinej boli 20.01.1912 hosťami dekana Antona (Antal) Szuszaiho a 22.01.1912 u mešťanostu Revúcej Dr. Dezidera (Dezső) Mihalika.