A megyés pöspök látogatóban
Rímskokatolícky biskup rožňavskej diecézy Ľudovít (Lajos) Balás sipeki naštívil vo februári 1912 prepošta-kňaza Ondreja (Endre) Szémana v Rimavskej Sobote. Odtiaľ odcestoval do Budapesti (MR).