Egyleti hirek
Katolícky tovarišský spolok v Rožňave pripravil 2.02.1912 čajový večierok s kultúrnym programom. Tento pripravili členovia spolku, ktorí sú vymenovaní. Fašiangová zábava sa uskutoční 18.02.1912. 11.02.1912 bude mať prednášku Martin (Márton) Gőbl, kanonik, riaditeľ Biskupského seminára v Rožňave.