Halálozások
Ladislav (László) Hevessy st., statkár z obce Starňa zomrel 1.11.1917. Pohreb sa konal 3.11.1917. Bol otcom hlavného slúžneho v okrese Tornaľa Ladislava (László) Hevessyho ml. Pochádzal z írečitého rodu Gemersko-malohontskej župy. Vdova Mayer Józsefné bola matkou Gejzu (Géza) Mayera panského hlavného lesmajstra v Krásnohorskom Podhradí. Zomrela 3.11.1917. 5.11.1917 sa konal pohreb. Vdova Henrieta Fábry, rod. Einsle pochádzala z nemeckého rodu. Bola manželkou Karola (Károly) Fábryho. Pôsobila ako predsedníčka Dobročinného ženského spolku v Rožňave.