Uj egyházfelügyelők
Evanjelická a.v. cirkev v Gemerskej Polome zvolila Jozefa (József) Szentiványiho, statkára, za cirkevného dozorcu a Martina (Márton) Koritszánszkeho, advokáta z Tornale (SS) za sekundárneho cirekvného dozorcu.