Városi közgyűlés
Na mestskom zasadnutí v Rožňave dňa 31.01.1912 predniesol mešťanosta Jozef (József) Pósch hodnotiacu správu za rok 1911. Požiarny veliteľ Ladislav (László) Feymnann sa zriekol funkcie náčelníka Hasičského sploku. Ladislav (László) Váry bol poverený funkciou kontrolóra v Pohrebnom spolku v Rožňave.