Egyházmegyei hirek
Informácie o zmenách na postoch kaplánov v rožňavskej diecéze: do Lučenca Ladislav (László) Mázik, Štefan (István) Varga z Putnoku do Rappri, Emil Turek z Gelnice do Putnoku (MR), Vojtech (Béla) Petrovszky zo Starej Haliče do Gelnice, Pavol (Pál) Kojnok z Jakloviec do Starej Haliče.