Munkás jutalmazás
Uhorské ministerstvo obchodu udelilo 100 korunovú prémiu najlepším robotníkom priemyselných podnikov v Uhorsku. Medzi ocenenými bol aj stolár z Papierne v Tisovci (SS) Štefan (István) Stempel.