Kaszinói közgyűlés : Valné zhromaždenie v kasíne
Meštianske kasíno (Meštiansky konverzačný spolok) v Rožňave sa zišlo na výročnom zhromaždení, kde po úvodnom predsedníckom zahájení Karolom (Károly) Kissom nasledovalo ročné vyúčtovanie. Bol prijatý rozpočet. Po zhromaždení bola burza novín a časopisov a dlhotrvajúca zábava.