Fehérkereszt bál Rimaszombatban
Spolok Bieleho kríža v Rimavskej Sobote pripravuje na 14.01.1912 veľkolepú tanečnú zábavu, na ktorú prisľúbili účasť ministri Samuel (Samu) Hazai a gróf Vojtech (Béla) Serényi.