Munkásgimnázium Dobsinán
Koncom roka 1911 bolo na zasadaní mestského zastupiteľstva v Dobšinej rozhodnuté, že sa založí v meste robotnícke gymnázium. Medzi navrhovateľov patria učitelia: Samuel (Samu) Klein, J. Eduard (Ede) Hanvai a Ondrej (Andor) Fábry.