Városaink államsegélye
Začiatkom januára 1912 bola pridelená štátna finačná podpora mestám Rimavská Sobota (6000 korún), Jelšava (5500 korún), Rožňava (4500), Revúca (4000 korún), Dobšiná (3500 korún).