Pályázati hirdetmény körjegyzői állásra - Nagy, Elemír
Hlavný slúžny okresu Rožňava Elemír (Elemér) Nagy 3.01.1912 zverejnil oznam o konaní konkurzu na miesto obvodného notára pre obvod Gemerská Poloma-Henckovce-Hnilec so sídlom v Gemerskej Polome. Záujemci sa môžu uchádzať o miesto do 20.01.1912.