Diszebéd
Rímskokatolícky biskup rožňavskej diecézy Ľudovít (Lajos) Balás sipeki usporiadal tak, ako po iné roky slávnostný obed pre rožňavských remeselníkov a obchodníkov 11.01.1912. Slávnostný ďakovný prejav predniesol maliar kostolných interiérov Július (Gyula) Adám.