Pénzügyi kinevezések
Minister financií vymenoval finančného kontrolóra Leopolda (Lipót) Somossyho za finančného radcu. Len prednedávnom bol preložený do Rimavskej Soboty zo Székszárdu (MR). Daňoví kontrolóri Štefan (István) Kövér z Daňového úradu v Rožňave a Gejza (Géza) Turek z Daňového úradu v Tornali boli vymenovaní za hlavných daňových kontrolórov. Úradník Gejza (Géza) Hajdu z Daňového úradu v Rimavskej Sobote bol povýšený do 10. platovej skupiny.