Levél : Kóji Komáromy István kedves barátomhoz - Öreg Móci mester a hajdani legény
Báseň Mikuláša (Miklós) Komoróczyho, zodpovedného redaktora Sajó-Vidék, priateľovi Štefanovi (István) Komáromymu, redaktorovi z Rimavskej Soboty.