A rozsnyói sportegylet
Vo februári 1912 zanikol Športový klub v Rožňave pre nezáujem zo strany verejnosti. Finančný majetok spolku, ktorý predstavuje 108 korún 96 hal., bol prevedený na mestskú správu s tým, že bude založená finančná základina pre športové účely. V nasledujúcich dňoch sa očakáva oficiálne stanovisko mestskej správy.