Rozsnyóiak Tornalján
Na hudobnom podujatí, ktoré zorganizoval Remeselnícky spolok v Tornali vystúpili [25.02.1912] aj remeselníci z Rožňavy: Gustáv (Gusztáv) Sztanik s dvoma dcérami, Jozef (József) Erdős a Bartolomej (Bertalan) Krausz.