A miskolci amatőr és háziiparikiállitás rendezősége
V Miskolci (MR) sa pripravuje remeselnícka výstava. Organizátori poverili predsedníčku Ženského dobročinného spolku v Rožňave - Etelku Varga, rod. Scheffer, aby informovala rožňavských remeselníkov a bola menovaná sprostredkovateľkou medzi rožňavskými účastníkmi a organizovaním výstavy v Miskolci (MR).