A műkedvelődési egylet közgyűlése
Pozvánka na výročné zhromaždenie Osvetového spolku v Rožňave dňa 3.03.1912 s prehľadom jednotlivých bodov programu. O.i. sa bude voliť aj správca múzea, tajomník spolku, vyhodnotí sa hospodárenie a činnosť spolku za rok 1911.