A Rozsnyói Művelődési Egyesület
Správa z volebného zhromaždenia Osvetového spolku v Rožňave, ktoré sa konalo 24.02.1912. Predseda Ladislav (László) Réz informoval o pridelení štátnej podpory a premietacieho aparátu pre spolok v hodnote 600 korún. Tajomník Ľudovít (Lajos) Greck predniesol správu o činosti spolku v roku 1911. Pokladník Gustáv (Gusztáv) Adamis predniesol vyúčtovanie spolku.