Tanügyi előléptetés
Profesor telocviku na Katolíckom vyššom gymnáziu v Rožňave Mikuláš (Miklós) Komoróczy, zodpovedný redaktor týždenníka Sajó-Vidék, bol vo februári 1912 povýšený do IX. platového stupňa 3. triedy.