Királyi kitüntetés
Kráľ udelil záslužný zlatý kríž banskému správcovi a hlavnému pokladníkovi panstva Juraja (György) Andrássyho - Júliusovi (Gyula) Safcsákovi vo februári 1912. Nedávno odišiel do dôchodku