Állanrendőrségi kinevezés
Na základe návrhu hlavného kapitána v Rožňave minister vnútra vymenoval žandárskeho praktikanta Dr. Elemíra (Elemér) Trajtlera pomocným žandárskym zamestnancom v Rožňave vo februári 1912.