Előadás
Riaditeľ Biskupského seminára v Rožňave, kanonik Martin (Márton) Gőbl, mal 11.01.1912 prednášku o alkoholizme v Katolíckom tovarišskom spolku v Rožňave. S recitáciou vystúpil v druhej časti programu Ľudovít (Lajos) Puskás.