Műkedvelő előadás
Správa o pripravovanej premiére ochotníckeho predstavenia (jeho názov nie je uvedený) na Rožňavskej Bani dňa 17.02.1912. Pravdepodobne ide o spolok ochotníkov z radov pracovníkov banského závodu. Po predstavení bude spoločenská zábava.