Purim tánceste
Spolok židovskej mládeže v Rožňave pripravuje z príležitosti sviatku Purim tanečnú zábavu na 3.03.1912. Lístky predáva Glücksthal Ferencné. Finančný zisk z podujatia bude venovaný na dobročinné ciele.