Meghivó
Hospodárske výsledky a ročná bilancia Rožňavskej sporiteľne a záložne, účastinnej spoločnosti v prehľadných tabuľkách. Pozvánka na 49. výročné zhromaždenie účastinárov dňa 27.02.1912. Podpísaní sú členovia vedenia sporiteľne. Výkonným riaditeľom je František (Ferenc) Kozma.