Takarékpénztári közgyűlés
Referát zo 49. výročného zhromaždenia Rožňavskej sporiteľne a záložne, účast. spoločnosti dňa 27.02.1912. Zasadanie viedol veľkopodnikateľ Maximilián (Miksa) Gál. Bola zhodnotená činnosť za rok 1911. Článok prináša prehľad číselných ukazovateľov. V mene účastinárov vystúpil Karol (Károly) Kiss.