Olcsó társutazás a Rivierára
Správa o organizovaní výletu počas veľkonočných sviatkov roku 1912 - resp. prázdnin po trase Budapest - Rijeka - Firenze - San Remo - Monte Carlo - Nice - Milano - Venezia. Výlet organizuje František (Ferenc) Makkfalvi, profesor Štátnej vyššej obchodnej školy v Košiciach.