Uj bánya részvénytársaság Dobsinán
Správa o pripravovanom založení účastinnej spoločnosti Zlatá baňa Drajka (Drájkai Aranybánya Részvénytársaság, Dobsina) v Dobšinej vo februári 1912. Medzi zakladateľov patria Ján (János) Adriányi, Eduard (Ede) Alstok, Koloman (Kálmán) Benedikty. Sprostredkovateľom kúpy bol inžinier Alfréd Kordik.