Nagybőjti beszédek
Správa o konaní bohoslužieb počas pôstneho obdobia v rožňavských kostoloch: v biskupskej katedrále v nedeľu poobede - Štefan (István) Podraczky, titulárny biskup, veľprepošt u františkánov v piatok poobede Urban (Orbán) Filipp, prior rádu.