Tanügyi kinevezések
Minister kultúry povýšil vo februári 1912 do vyššej tarifnej triedy Juraja (György) Lahnera učiteľa z Revúcej, Alexandra (Sándor) Kárpáthyho z Rimavskej Soboty a učiteľku - riaditeľku Dievčenskej školy v Rimavskej Sobote - Justínu Kárpáthy, rod. Kardos.