Bizottsági kinevezés
Nájomca pohostinstva v Dobšinskej ľadovej jaskyni Ondrej (Endre) Fejér bol vymenovaný vo februári 1912 členom Komisie pre výber poplatkov za predaj liehových nápojov na obdobie rokov 1912-1914.