A miniszter köszönete
Minister vzdelávania vyjadril poďakovanie Imrichovi (Imre) Pekárovi, rodákovi z Rožňavy, vedúcemu budapeštianskej banky za to, že vo februári 1912 založil finančnú základinu 10 000 korún pri Evanjelickom a. v. gymnáziu v Rožňave.