Kitüntetett kanonok
Za dosiahnuté pedagogické výsledky ocenil kráľ v marci 1912 premonštrátskeho kanonika z Jasova, riaditeľa Kráľovského konviktu v Košiciach Blažeja (Balász) Horvátha záslužným krížom radu Františka Jozefa.