Csendőrségi szemle
Četnícky plukovník Jozef (József) Szabó z Košíc previedol inšpekčnú návštevu v četníckom oddiele v Rožňave 2.03.1912. Konštatoval spokojnosť s vedením četníckeho poručíka Michala (Mihály) Somogyiho.