Amatőr és háziipari kiállitás Miskolcon
Informácie o príprave na remeselnícku výstavu v Miskolci (MR), ktorá sa bude konať v dňoch 3.-16.04.1912. Sprostredkovateľkou pre oblasť Rožňavy je predsedníčka Dobročinného ženského spolku v Rožňave Etelka Varga, rod. Scheffer.