Főigazgatói látogatás
Školský inšpektor banskobystrického školského obvodu Emil Jurkovich navštívi dve rožňavské gymnázia: Katolícke vyššie gymnázium a Evanjelické a.v. gymnázium. Pricestoval 10.03.1912.